Rekrylomake

 

REKRYTOIMME METALLIALAN AMMATTILAISIA

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 sekä hitsauksen 3834-2 laatustandareja noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä-, kaivos- ja energiateollisuuden aloilla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. 

 

Etsimme joukkomme

CNC-KONEISTAJAA

Olet etsimämme teräksinen ammattilainen, jos olet innostunut oppimaan uutta ja pyrit pelottomasti kehittämään toimintatapaasi. Olet täsmällinen ja pidät haasteista työssäsi. Pitkäjänteisyys, sitoutuneisuus ja järjestelmällisyys ovat vahvuuksiasi. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta voit itse olla ylpeä.

 

Eduksesi katsotaan:

  • Teknisten piirrustusten lukutaito
  • Heidenhain-ohjelmointitaito tai valmiudet sen omaksumiseen.
  • Nosturinkäyttötaito
  • Olet ehtinyt kerätä jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Työssäsi koneistajana pääset tekemään suuria kappaleita sekä haastavia koneistuksia. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä erilaisilla koneilla vaihtelevissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tero Pikkusilta p. 040 74 73 515, tero.pikkusilta@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 15.10.2021 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

 

KONEISTAJAHARJOITTELIJAA

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä metallialalle koneistajan tehtäviin. Sinulla on mahdollisesti jo hieman kokemusta tekniikasta tai sen parissa työskentelystä. Olet saattanut hankkia kokemusta jo metallialalta, mutta myös harrastukset esimerkiksi autojen tai moottoripyörien kanssa tekemisestä katsotaan eduksesi. Voit olla vastavalmistunut koneistaja, jolta puuttuu vielä näyttöjä työelämästä. Voi olla myös, että ammattikoulutus vielä uupuu, mutta mikäli osoitat halua ja intoa oppia alasta enemmän, saatamme tarjota valittavalle henkilölle oppisopimuspaikkaa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet innostunut oppimaan uutta ja pyrit kehittämään itseäsi. Olet kiinnostunut metallialasta ja voisit ajatella teknisen työn olevan oikea sinulle. Olet täsmällinen ja pidät haasteista työssäsi. Pitkäjänteisyys, sitoutuneisuus ja järjestelmällisyys ovat vahvuuksiasi. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta voit itse olla ylpeä. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Olemme nuorekas ja energinen yritys, jossa koneistajat pääsevät tekemään monipuolisia työtehtäviä.

Lisätietoja koneistajaharjoittelijan tehtävästä antaa koneistuksen työnjohtaja Semi Suominen p, 044 55 31 823 tai semi.suominen@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 8.10.2021 mennessä sähköpostiin rekry@jotexworks.fi

 

Etsimme myös kasvavaan joukkoomme

LEVYSEPPIÄ JA HITSAAJIA

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapaasi tukemaan yrityksemme tavoitteita. Kuvienlukutaito on ehdoton edellytys työssäsi menestymisessä. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta itse voit olla ylpeä.

Eduksesi katsotaan:
- Olet luokkahitsaustaitoinen; puikko/mig, tig katsotaan eduksi.
- Nosturinkäyttökokemus
- Olet ehtinyt kerätä jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.


Mikäli hitsausluokkasi ovat ehtineet vanhentua,on vanhentuneet hitsauspätevyyskokeet mahdollista uusia. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tero Pikkusilta p. 040 74 73 515, tero.pikkusilta@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 15.10.2021 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

 

TÖIHIN OPPISOPIMUKSELLA

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella. Mahdollisia tutkintoon johtavia koulutuksia on järjestetty esimerkiksi koneistajille, levyseppähitsaajille ja koneenasentajille.

Oppisopimuksella voit kouluttautua työn ohessa. Koulutus suunnitellaan työnantajan ja oppilaitoksen kanssa juuri sinulle sopivaksi. Teemme koulutusyhteistyötä Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Tutustu mahdollisuuksiin Sampon sivuilta.

 

HARJOITTELUPAIKKA AMMATTIOPISTON KONE- JA TUOTANTOTEKNIIKAN KOULUTUSOHJELMASSA

Tarvitsetko harjoittelupaikan? Tarjoamme useita mahdollisuuksia kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoille vuosittain. Mikäli olet kiinnostunut konepajaharjoittelusta, ota yhteyttä työnjohtoomme.