Rekrylomake

 

REKRYTOIMME METALLIALAN AMMATTILAISIA

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 -laatustandardia noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä- ja kaivosteollisuuden aloilla. Palveluihimme kuuluvat tärkeänä osana myös asennus- ja huoltotyöt tehtailla ja paperikoneteollisuudessa osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. 

 

LEVYSEPPÄHITSAAJAA:

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapaasi tukemaan yrityksemme tavoitteita. Teknisten kuvienlukutaito on ehdoton edellytys työssäsi menestymisessä. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta itse voit olla ylpeä.

Eduksesi katsotaan:

  • Olet mag-luokkahitsaustaitoinen, tig katsotaan eduksi.
  • Raskaiden levyrakenteiden kokoonpano kokemus

Teknisten piirrustustenlukutaito on ehdoton edellytys työssäsi onnistumiselle. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Hitsauspätevyyksien uusinta mahdollista työn ohessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Roope Ruottinen, p. 0503122272, roope.ruottinen@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 10.5.2020 mennessä nettisivujemme rekrylomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia rekry@jotexworks.fi.

 

TÖIHIN OPPISOPIMUKSELLA

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella. Mahdollisia tutkintoon johtavia koulutuksia on järjestetty esimerkiksi koneistajille, levyseppähitsaajille ja koneenasentajille.

Oppisopimuksella voit kouluttautua työn ohessa. Koulutus suunnitellaan työnantajan ja oppilaitoksen kanssa juuri sinulle sopivaksi. Teemme koulutusyhteistyötä Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Tutustu mahdollisuuksiin Sampon sivuilta.