Rekrylomake

REKRYTOIMME METALLIALAN AMMATTILAISIA

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 sekä hitsauksen 3834-2 laatustandareja noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä-, kaivos- ja energiateollisuuden aloilla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. 

Etsimme kasvavaan joukkoomme

LEVYSEPPIÄ JA HITSAAJIA

Toimipaikkasi voi olla joko Jänhiäläntiellä Rauhassa tai uudessa toimipaikassamme Imatran Kertakaarella (Kertakaari 5, 55120 Imatra).

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapaasi tukemaan yrityksemme tavoitteita. Kuvienlukutaito on ehdoton edellytys työssäsi menestymisessä. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta itse voit olla ylpeä.

Eduksesi katsotaan:
- Olet luokkahitsaustaitoinen; puikko/mig, tig katsotaan eduksi.
- Nosturinkäyttökokemus
- Olet ehtinyt kerätä jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.

Mikäli hitsausluokkasi ovat ehtineet vanhentua,on vanhentuneet hitsauspätevyyskokeet mahdollista uusia. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mikko Forss p. 050 51 77 868, mikko.forss@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 4.9.2022 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

 

Lisäksi etsimme

CNC-KONEISTAJAA

Olet etsimämme teräksinen ammattilainen, jos olet innostunut oppimaan uutta ja pyrit pelottomasti kehittämään toimintatapaasi. Olet täsmällinen ja pidät haasteista työssäsi. Pitkäjänteisyys, sitoutuneisuus ja järjestelmällisyys ovat vahvuuksiasi. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta voit itse olla ylpeä.

Eduksesi katsotaan:

-Teknisten piirrustusten lukutaito
-Heidenhain-ohjelmointitaito tai valmiudet sen omaksumiseen.
-Nosturinkäyttötaito
-Olet ehtinyt kerätä jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Työssäsi koneistajana pääset tekemään suuria kappaleita sekä haastavia koneistuksia. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä erilaisilla koneilla vaihtelevissa tehtävissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja CNC-koneistajan tehtävistä antaa koneistuksen työnjohtaja Veli-Matti Tossavainen p, 045 63 96 470 tai veli-matti.tossavainen@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 4.9.2022 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

 

TÖIHIN OPPISOPIMUKSELLA

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella. Mahdollisia tutkintoon johtavia koulutuksia on järjestetty esimerkiksi koneistajille, levyseppähitsaajille ja koneenasentajille.

Oppisopimuksella voit kouluttautua työn ohessa. Koulutus suunnitellaan työnantajan ja oppilaitoksen kanssa juuri sinulle sopivaksi. Teemme koulutusyhteistyötä Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Tutustu mahdollisuuksiin Sampon sivuilta.

Ohessa linkki oppisopimusopiskelijoidemme tekemään My Day -videoon, jossa näkee erityisesti levypuolen työtehtäviä. Videoon tästä.

 

HARJOITTELUPAIKKA AMMATTIOPISTON KONE- JA TUOTANTOTEKNIIKAN KOULUTUSOHJELMASSA

Tarvitsetko harjoittelupaikan? Tarjoamme useita mahdollisuuksia kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoille vuosittain. Mikäli olet kiinnostunut konepajaharjoittelusta, ota yhteyttä työnjohtoomme.