Rekrylomake

 

REKRYTOIMME METALLIALAN AMMATTILAISIA

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 sekä hitsauksen 3834-2 laatustandareja noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä-, kaivos- ja energiateollisuuden aloilla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. 

Etsimme kasvavaan joukkoomme

ASENTAJAA

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapaasi tukemaan yrityksemme tavoitteita. Teknisten kuvienlukutaito on ehdoton edellytys työssäsi menestymisessä. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta itse voit olla ylpeä.

Eduksesi katsotaan:

  • Luotettava ja oma-aloitteinen ote työhön
  • Kokemus pakkaamo- ja asennustöistä

Voit olla pohjakoulutukseltasi esimerkiksi koneenasentaja, kunnossapitoasentaja tai mekaniikka-asentaja. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Asentajan tehtävissä pääset monipuolisiin viimeistely- ja asennustehtäviin ja tuet omalta osaltasi yrityksemme laadunhallintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Semi Suominen, p.044 55 31 823, semi.suominen@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 10.04.2022 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

 

CNC-KONEISTAJAA

Olet etsimämme teräksinen ammattilainen, jos olet innostunut oppimaan uutta ja pyrit pelottomasti kehittämään toimintatapaasi. Olet täsmällinen ja pidät haasteista työssäsi. Pitkäjänteisyys, sitoutuneisuus ja järjestelmällisyys ovat vahvuuksiasi. Teknisten piirustusten lukutaito on ehdoton edellytys työssäsi menestymisessä. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta voit itse olla ylpeä.

Eduksesi katsotaan:

  • Heidenhain-ohjelmointitaito
  • Kokemus vaativista koneistustöistä
  • Nosturinkäyttökokemus

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Olemme nuorekas ja energinen yritys, jossa koneistajat pääsevät tekemään suuria kappaleita sekä haastavia koneistuksia.

Lisätietoja CNC-koneistajan tehtävistä antaa koneistuksen työnjohtaja Veli-Matti Tossavainen p, 045 63 96 470 tai veli-matti.tossavainen@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 10.04.2022 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

 

Etsimme myös

LEVYSEPPIÄ JA HITSAAJIA

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapaasi tukemaan yrityksemme tavoitteita. Kuvienlukutaito on ehdoton edellytys työssäsi menestymisessä. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta itse voit olla ylpeä.

Eduksesi katsotaan:
- Olet luokkahitsaustaitoinen; puikko/mig, tig katsotaan eduksi.
- Nosturinkäyttökokemus
- Olet ehtinyt kerätä jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.

Mikäli hitsausluokkasi ovat ehtineet vanhentua,on vanhentuneet hitsauspätevyyskokeet mahdollista uusia. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mikko Forss p. 050 51 77 868, mikko.forss@jotexworks.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 10.04.2022 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

 

TÖIHIN OPPISOPIMUKSELLA

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella. Mahdollisia tutkintoon johtavia koulutuksia on järjestetty esimerkiksi koneistajille, levyseppähitsaajille ja koneenasentajille.

Oppisopimuksella voit kouluttautua työn ohessa. Koulutus suunnitellaan työnantajan ja oppilaitoksen kanssa juuri sinulle sopivaksi. Teemme koulutusyhteistyötä Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Tutustu mahdollisuuksiin Sampon sivuilta.

Ohessa linkki oppisopimusopiskelijoidemme tekemään My Day -videoon, jossa näkee erityisesti levypuolen työtehtäviä. Videoon tästä.

HARJOITTELUPAIKKA AMMATTIOPISTON KONE- JA TUOTANTOTEKNIIKAN KOULUTUSOHJELMASSA

Tarvitsetko harjoittelupaikan? Tarjoamme useita mahdollisuuksia kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoille vuosittain. Mikäli olet kiinnostunut konepajaharjoittelusta, ota yhteyttä työnjohtoomme.