Rekrylomake

 

REKRYTOIMME METALLIALAN AMMATTILAISIA

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 20 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015-laatustandardia noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme paperi-, metsä- ja kaivosteollisuuden aloilla. Palveluihimme kuuluvat tärkeänä osana myös asennus- ja huoltotyöt tehtailla ja paperikoneteollisuudessa osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. 

 

Haemme Jotex Works Oy:lle

KONEISTUKSEN TYÖNJOHTAJAA

Hakemamme työnjohtaja toimii koneistusosaston tulosta tekevänä ja käytännönläheisenä työnjohtajana. Työnjohtaja vastaa koneistusosaston laadusta, toimitusvarmuudesta ja työturvallisuudesta. Työssäsi suunnittelet, johdat ja ohjaat työntekijöiden sekä koneiden työkuormituksia ja huolehdit laitteiden, koneiden ja työkalujen riittävyydestä. Odotamme hakijalta useamman vuoden työkokemusta kappaleiden koneistamisesta (CNC -sorvit, aarporat ja jyrsimet, Haidenhain, Fanuc, Vertex G4 tms.) ja koneistamon esimiestyöskentelystä. Sopiva koulutus tehtävään on teknisen alan tutkinto.

Hakemamme henkilö on ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen ja kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista. Käy täyttämässä vapaamuotoinen työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 13.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

 

TÖIHIN OPPISOPIMUKSELLA

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella. Mahdollisia tutkintoon johtavia koulutuksia on järjestetty esimerkiksi koneistajille, levyseppähitsaajille ja koneenasentajille.

Oppisopimuksella voit kouluttautua työn ohessa. Koulutus suunnitellaan työnantajan ja oppilaitoksen kanssa juuri sinulle sopivaksi. Teemme koulutusyhteistyötä Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Tutustu mahdollisuuksiin Sampon sivuilta.